1. Toplumda "belden aşağı" olarak tabir edilen nick, avatar, imza ve yazışma yapanların mesajları, imzaları, avatarları ilk etapta yönetim tarafından düzenlenir ve üye uyarılır; hareketin tekrarında üyeye haber verilmeksizin üyelik bilgileri askıya alınır yada üyeliği sonladırılır.
2. Unutamam-Seni.forum.st forumun esas amacı bilgi paylaşımıdır. Okunmayı bozan, rengarenk, büyük boyutlu ve uzun imza kullanan üyeler ilk etapta özel mesaj ile uayrılır ve imzalarını kısaltmaları talep edilir. Unutmayın ki imza bölümünü kapatma hakkına sahip olduğumuzu hatırlatmak isteriz.
3. Forumda atılan mesajlara gereksiz cevap veren, konuyu dağıtan, sadece smiley kullanan, konuyu "cıvıklaştıran" ve ortamı seviyesizleştiren üyelerin mesajları silinir ve üye uyarılır.
4. Yönetim tarafından bir yada birden çok kez uyarılan üyeler aksi hareketlerin devamında forumdan uzaklaştırılır. Bu yetki tamamen yönetim kadrosuna aittir. Kaydı silinen üyenin bilgileri, giriş yaptığı IP adresleri vb. teknik bilgiler tarafımızca saklı tutulduğu için farklı bir üyelik alıp tekrar foruma katılması halinde üyeliği tekrar silinir.
5. Forumumuzu her kesimden Türk'ün ve Türkçe dili konuşan insanların takip ettiğini unutmayınız. Genç arkadaşlar, bayanlar, anneler ve babalar bu forumlarda bilgi almak için bulunuyor olabilirler. Lütfen yazışmalarınızı yaparken bunları göz önünde bulundurmaya özen gösterin.
6. Bozuk Türkçe ile yazılmış mesajlar uyarılmadan silinir. Israrla bozuk Türkçe ile mesaj yazmaya devam eden üyenin ilgili mesajının üstü tek çizgi ile çizilir ve kullanıcı uyarılır. Hareketin tekrarında üyeliği silinir.
7. Forumlarda kişisel yada kurumsal ticari kaygılar içeren mesajlar atılamaz. Bu tip mesajlar haber verilmeksizin silinir.